** Aplicam masuri speciale de protectie ** STERILIZAM PRODUSELE! ** Activitatea de vanzari se desfasoara 100% normal ** Pentru orice intrebari ne gasiti la telefon ** Va multumim! ***

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

PRINCIPII GENERALE

Incepand cu data de 25.05.2018 a intrat in vigoare Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal"), astfel incat prelucarilor datelor dvs. personale li se acorda o importanta sporita.

Compania noastra va coopera cu buna-credinta atat cu dvs. cat si cu Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor Datelor cu Caracter Personal pentru a asigura indeplinirea tuturor obligatiilor prevazute de Regulamentul UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si pentru respectarea drepturilor dvs, motiv pentru compania noastra foloseste metode tehnice avansate precum: Sisteme de tip cookie-less pe site-urile noastre (tinta: zero cookies), minimizarea datelor stocate, stocare criptata cu cheie controlata de catre compania noastra (fara acces tertelor persoane), procesare limitata in timp, stergerea automata a datelor la expirarea perioadei de stocare, utilizarea de procesatori care respecta Regulamentul UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal, izolarea datelor fata de procesatori oriunde este posibil, site-uri web cu suprafata minima de atac, precum si alte masuri de securitate si protectie a datelor.

Asadar, confidentialitatea persoanelor care ne acceseaza paginile de internet, precum si a clientilor nostri este extrem de importanta pentru noi, motiv pentru care prin prezenta politica de confidentialitate dorim sa va aducem la cunostinta urmatoarele informatii: (A) identitatea si datele de contact ale operatorului dvs., respectiv ale companiei noastre, (B) exprimarea consimtamantului in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal, (C) scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal, (D) destinatarul datelor cu caracter personal, (E) durata stocarii datelor cu caracter personal, (F) masuri pentru prevenirea incidentelor de securitate, (G) drepturilor dvs. si modalitatile de exercitare.

(A) IDENTITATEA SI DATELE DE CONTACT ALE OPERATORULUI DVS.

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre compania noastra, EMSAI INDUSTRIAL S.R.L. cu sediul In Bucuresti, str. Spatar Milescu, nr. 60, Sector 2, Inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/10162/2000, avand cod unic de Inregistrare 13506540.

(B) EXPRIMAREA CONSIMTAMANTULUI IN VEDEREA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Situri cu cos de cumparaturi: La momentul plasarii unei comenzi online, inainte de introducerea datelor dvs. personale in vederea procesarii comenzii, ati fost redirectionat catre pagina noastra cu Politica de confidentialitate urmand ca pentru continuarea procesarii comenzii sa bifati casuta de mai jos prin care va exprimati consimtamantul pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal. Ulterior bifarii acestei, veti redirectionat catre cosul dvs. de cumparaturi pentru a finaliza introducerea datelor.

Situri cu newsletter: De asemenea, aveti posibilitatea de a va abona la newsletter prin bifarea celei de-a doua casute. Prin bifarea sa, va exprimati in mod expres consimtamantul pentru a primi pe adresa de e-mail, ofertele si noutatile nostre. Ulterior, veti primi un e-mail de confirmare, urmand ca dvs., obligatoriu sa apasati bon de confirmare pe care il veti regasi in e-mail comunicat. In cuprinsul acestuia, veti mai regasi si optiunea de Dezabonare prin intermediul careia va puteti retraga oricand consimtamantul acordat. Prin dezabonare nu veti mai fi informat cu privire la ofertele si noutatile noastre.

(C) SCOPURILE IN CARE SUNT PRELUCRATE DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

- I.  Facturile Fiscale:

a) Colectarea electronica a datelor cu caracter personal

In vederea efectuarii unei comenzi, este necesara furnizarea urmatoarelor date cu caracter personal: Nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de facturare si de livrare, indicatii de orientare in vederea identificarii adresei de livrare. De asemenea, in functie de optiunile dvs., pot fi necesare inclusiv numele prenumele si telefonul unor persoane delegate de catre dvs. (ca exemplu, transportatori) pentru a ridica comenzile efectuate. Toate aceste date cu caracter personal sunt ulterior stocate in baza noastra de date si prelucrate in vederea efectuarii urmatoarelor operatiuni: Inaintarea unei oferte ca urmare a unei cereri de comanda, emiterea facturilor proforme, procesarea comenzilor, emiterea facturilor fiscale precum si efectuarea livrarilor prin intermediul serviciului de curierat sau transportator, functie de caz. Pentru acest serviciu sunt furnizate urmatoarele date cu caracter personal: Nume, prenume, numar de telefon, adresa de livrare.

b) Colectarea directa a datelor cu caracter personal

Totodata, in vederea emiterii facturii fiscale, exista posibilitatea ca datele dvs. cu caracter personal sa fie furnizate direct, atunci cand plasati comanda personal, atunci cand va aflati la sediul nostru.

II. ABONARE NEWSLETTER (optiune facultativa)

Orice persoana interesata are posibilitatea de a se abona la optinea de newsletter a site-ului nostru, motiv pentru care daca doriti acest serviciu, veti furniza numele, prenumele si adresa de e-mail. Compania noastra foloseste un sistem double opt-in, conform prevederilor in vigoare in sensul ca ofertele noastre si alte noutati vor fi comunicate pe e-mail doar acelor persoane care si-au exprimat in mod expres optiunea in acest sens. Important: Compania noastra nu expediaza e-mailuri de tip "spam" si nici nu tolereaza acest tip de e-mailuri.

IV. SERVERELE COMPANIEI NOASTRE

Serverele care gazduiesc site-urile noastre colecteaza in mod automat informatii sub forma de log-uri (ca oricare alt website si/sau server). Aceste loguri contin adresa IP a vizitatorilor site-urilor noastre si sunt utilizate in in scop de securitate, iar procesarea acestora este descrisa mai jos.

(D) DESTINATARUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In masura in care ati optat pentru livrarea produselor comandate prin intermediul serviciului de curierat sau transportator, datele dvs. cu caracter personal sunt comunicate companiei de curierat/transportator, fiind utilizate doar pentru efectuarea livrarii comenzii si pentru perioada necesara efectuarii acesteia. In acest sens. compania noastra colaborareaza cu societatea FAN Courier Express S.R.L., insa exista si posibilitatea ca unii dintre dvs. sa optati pentru o alta societate de curierat, insa doar atunci atunci cand acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic.

Ulterior livrarii produselor comandate, compania de curierat va sterge datele dvs. personale.

(E) DURATA STOCARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Compania noastra respecta dreptul dvs. la confidentialitatea datelor cu caracter personale pe care le furnizati in vederea prestarii serviciilor solicitate, acesta fiind unicul scop al operatiuniilor de prelucrare.

Datele colectate in cadrul comenzilor online plasate direct pe site-urile noastre (prin cosul de cumparaturi) sunt stocate temporar intr-o baza de date de comenzi pe timp de 30 de zile calendaristice. Dupa expirarea acestui termen, datele dvs. personale sunt sterse automat din baza de date temporara.

E-mail-urile trimise de catre dvs. catre adresele de e-mail ale companiei in vederea plasarii unei comenzii sau solicitarii unei oferte, sunt pastrate timp de 3 ani de la finalizarea comenzii. La expirarea acestui termen, e-mailurile dvs. sunt sterse definitiv.

De asemenea, datele dvs. cu caracter personale utilizate in vederea emiterii facturilor fiscale sunt prelucrate de catre departamentul contabil-financiar in vederea efectuarii operatiunilor contabile, fiind pastrate atat in format electronic, cat si fizic timp de 10 ani, incepand de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite. La expirarea acest termen, datele dvs. personale stocate in format digital sunt sterse, iar cele in format fizic, pe hartie sunt distruse in mod controlat.

(F) MASURI PENTRU PREVENIREA INCIDENTELOR DE SECURITATE

Compania noastra efectueaza periodic activitati de revizuire si stergere a datelor dvs. personale care nu mai sunt necesare, precum si de minimizare a datelor colectate, fiind motivul pentru care va solicitam sa ne comunicati doar datele strict necesare plasarii unei comenzii sau emiterii unei facturi.

Cosul de cumparaturi, cat si orice alt sistem din siturile noastre care prelueaza date personale este criptat prin metoda ssl (https://) prin urmare datele personale sunt sigure (criptate) in tranzit.

In prezent, compania noastra nu foloseste cookies persistente. Totusi, au existat cookies in trecut (inainte de 25 Mai 2018), respectiv cookie-ul "cart_id" care era folosit la identificarea cosului de cumparaturi, cat si la statistici si navigare. Acest cookie nu mai este folosit incepand cu 25 Mai 2018. Daca il mai aveti totusi in browser dintr-o vizita mai veche, la revizitarea site-ului nostru, sistemul va incerca automat stergerea acestui cookie si oricum nu va fi utilizat.

Avem o implementare tehnica generala de tip "cookie-less" pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri. Efectuam periodic revizii ale siturilor pentru a preveni aparitia oricaror cookies nedorite.

Datele de tip statistici (numar de vizitatori, traffic, etc.) sunt anonimizate inainte de stocare si nu mai contin informatii personale.

Log-urile de server sunt pastrate in scop de securitate si/sau identificare a erorilor tehnice, timp de 5 ani dupa care sunt sterse, exceptand cazurile in care pastrarea acestora este necesare pe timp mai lung din motive justificate, in care caz pot fi stocate pe o perioada de 7 ani.

Log-urile contin adresa de IP, semnatura de browser, url, data si ora precum si referer-ul paginii vizitate. Log-urile sunt procesate strict ca masura de securitate si/sau de identificare a erorilor tehnice.

Datele clientilor nostri sunt stocate in servere gazduite de OVH, lider mondial in gazduire. Puteti afla mai multe informatii aici: (OVH DPA). OVH respecta Regulamentul UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal. In plus, acesta foloseste un sistem tehnic de virtualizare full (KVM) care ofera un grad ridicat de izolare intre baza de date si host. In plus, OVH certifica respectarea EU-US Privacy Shield.

Bazele noastre de date care contin informatii personale sunt criptate integral, iar cheia de criptare este detinuta de compania noastra. In acest mod, datele sunt izolate fata de host/procesator, iar acesta nu are acces la ele.

Datele clientilor nostri sunt salvate si in sisteme automate de backup care respecta Regulamentul UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi CrashPlan (CrashPlan DPA) si iDrive (iDrive DPA), cat si pe servere proprii. Ambele sisteme de backup mentionate sunt certificate EU-US Privacy Shield privind transferul de date catre tari terte. Suplimentar, datele sunt salvate in mod criptat, iar cheile de criptare sunt detinute de catre compania noastra. Prin urmare, datele sunt izolate fata de procesatorii de date, si acestia nu au acces la ele.

(G) DREPTURILOR DVS. SI MODALITATILE DE EXERCITARE

i) Dreptul de acces la date: dreptul de a solicita o copie a propriilor date cu caracter personal prelucrate de catre compania noastra, dar și, daca este posibil, In mod rezonabil, urmatoarele informatii: categoriile de date vizate, informatiile disponibile cu privire la sursa acestora, scopurile comerciale ale prelucrarii, perioadele de pastrare (sau criteriile de stabilire ale perioadelor respective), categoriile de terti destinatari ai datelor cu caracter personal respective, precum și informatii pertinente referitoare la mecanismul logic aplicat și posibilele consecinte negative ale acestuia pentru dvs., informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile In care pot fi exercitate.

ii) Dreptul de opozitie: dreptul ca, In orice moment, sa va opuneti, din motive legate de situatia dvs. particulara in care va aflati, fata de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre companie. Dreptul la opozitie confera posibilitatea de a cere companiei sa nu mai prelucreze datele dvs. cu caracter personal. In situatia exercitarii acestui drept, compania nu va mai prelucra datele dvs. cu caracter personal In scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost. Acest drept poate fi invalidat In special daca prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente Incheierii unui contract sau pentru Indeplinirea unui contract deja incheiat;

iii) Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a transmite datele dvs. cu caracter personal pe care le-ati furnizat catre compania noastra, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate si dreptul de a fi transmise aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea lui noastra;

iv) Dreptul de retragere a consimtamantului acordat in vederea prelucrarii datelor: dreptul de a va retrage consimtamantul In orice moment printr-o modalitate la fel de facila ca cea utilizata pentru acordarea lui. Retragerea consimtamantului se poate face fara niciun fel de motivatie;

v) Dreptul la rectificarea datelor: dreptul de a solicita companiei noastre rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte si dreptul de a completa datele dvs. incomplete oricand este necesar;

vi) Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), cu anumite exceptii: In cazurile In care compania noastra are obligatia legala de pastrare a datelor dvs. personale; In cazurile In care datele dvs. sunt stocate In scopuri de arhivare In interes public sau In scopuri statistice; In cazurile In care datele personale sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept In instanta de judecata;

vii) Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor: dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal. In acest caz, datele dvs. vor fi marcate si pot fi prelucrate de catre compania noastra doar In anumite scopuri;

viii) Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal In Romania (A.N.S.P.D.C.P.), cu sediul In B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Sector 1, sub forma unei adrese scrise, la sediul institutiei, sau electronic, la adresa de e-mail anspdcp@dataprotection.ro.

Drepturile de mai sus, paragrafele i) - vii) pot fi exercitate prin transmiterea unei solicitari catre compania noastra la sediul nostru, precum si prin mijloace electronice, la adresa de e-mail gdpr@ignore-emsai.ro , furnizand suficiente date care sa permita identificarea dvs.

Orice cerere sau sesizare In legatura cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal va fi transmisa In scris pe adresa de e-mail, gdpr@ignore-emsai.ro , In atentia DPO sau a persoanei desemnate pentru protectia datelor.

Ne angajam in continuare sa respectam si sa imbunatatim confidentialitatea clientilor nostri. Sunt binevenite orice sugestii de imbunatatire a procesarii si a confidentialitatii.

Va multumim!

[ Sfarsitul documentului ]


© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT