Furtun vidanja cauciuc, pvc - Furtun pentru vidanjare - calitate UE la pret avantajos

furtun vidanja, furtun pentru vidanjare Emsai Industrial ofera o gama foarte larga de modele de furtun vidanja – furtun pentru vidanjare realizat din PVC special sau cauciuc, in functie de necesitatile clientului. Produsele noastre se remarca in primul rand prin calitate, fiind din import de la producatori de prima marime din UE, din tari de top precum Germania, Italia, Austria etc. In plus sunt la preturi avantajoase si disponibile intr-o gama larga de diametre si variante constructive.

Doua tipuri principale de furtun vidanjare:

Furtun vidanja din cauciuc: Avantajelele modelelor de furtun vidanja din cauciuc sunt in primul rand rezistenta mare la presiune si vacuum, rezistenta foarte mare in timp (superioara celor din PVC), precum si faptul ca se mentin flexibile la temperaturi sub zero grade si prin urmare pot fi utilizate si iarna, atunci cand tipurile obisnuite din PVC nu mai pot fi utilizate intrucat devin rigide. Furtunul de vidanjare din cauciuc are intaritura tip insertie textila cat si spira metalica pentru rezistenta la vacuum. Dezavantajele furtunului de vidanja din cauciuc sunt pretul mai ridicat si greutatea mare a furtunului, compensate insa prin marea rezistenta in timp si performante. Acest furtun se fabrica in mod tipic la lungimi de 6m, dar pot exista si variante de lungimi mai mari in functie de diametru (contactati).

Furtun vidanja din PVC = Avem o gama de tipuri diferite de furtun pentru vidanjare din PVC, cu spira din PVC. Aceste produse se remarca prin flexibilitate, usurinta furtunului si cost redus. Exista mai multe nivele de calitate ale acestor produse, in functie de tip; furtunul de baza de culoare verde (model basic, ieftin), furtun de culoare alba precum si furtun special de culoare gri sau albastra, de constructie speciala pentru vidanjare. Modelele speciale de vidanjare sunt ceva mai scumpe dar au avantaje mari (exemplu: furtun vidanja albastru): Flexibilitate crescuta, inclusiv la temperaturi mai scazute, rezistenta semnificativ crescuta la vacuum si rezistenta mare in timp. Recomandam clientilor nostri sa utilizeze modelele speciale de vidanjare pentru rezultatele cele mai bune in lucru si cel mai bun raport calitate/pret tinand cond si de rezistenta in timp si utilizarea in conditii de temperaturi scazute etc.Toate modelele de furtun vidanja sunt rezistente la apa, apa murdara, materii si deseuri si vacuum. Putem oferi si cuplele necesare in functie de caz (cardan, camlock, storz etc). Oferim clientilor nostri consultanta necesara in alegerea celui mai potrivit model de furtun de vidanja in functie de cerintele clientilor. Va asteptam! Caracteristici tehnice:

  • Material: Cauciuc cu spira metalica incorporata, sau PVC cu spira din PVC
  • Presiune: Tipic 2...4 bar, functie de diametru si model
  • Diametre Interioare: 100mm, 110mm, 120mm, 125 mm, 150mm
  • Vacuum: 600mbar... 950mbar functie de model (rezistenta mare la vacuum)
  • Lichide transportate: Apa, apa murdara, apa cu nisip si pietris, materii din fose septice si statii de epurare© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT