Furtun Exhaustor

furtun exhaustor Emsai Industrial comercializeaza furtun exhaustor, un produs de prima calitate, import UE (modele din Germania/Italia etc). Produsul este usor, extrem de flexibil, transparent si foarte rezistent la uzura si abraziune / frecare cu particulele transportate.

Livram din stoc si pe comanda, furtun exhaustor in doua variante constrctive:

Furtun exhaustor tip C = Model uzual, folosit la exhaustor de rumegus, talas si praf de lemn. Este modelul preferat de majoritatea clientilor nostri, fiind extrem de flexibil ("acordeon"), rezistent la abraziune si la actiunea particulelor lemnoase. Poate fi folosit la exhaustor pentru lemn natur sau lemn stratificat. Se preteaza la montare pe instalatii care se misca in mod frecvent. In plus, poate fi folosit si pentru alte particule cum ar fi hartie sau carton. Pretul este avantajos iar produsul vine intr-o gama foarte larga de diametre, intre 40 si 400 mm.

Furtun exhaustor tip H = Un furtun flexibil, cu rezistenta sporita. Poate fi folosit in situatii in care modelul standard nu rezista, spre exemplu pentru aplicatii cu exhaustare pilitura, span, praf metalic, peleti, nisip, granule de plastic etc, cu alte cuvinte in aplicatii de abrazvitate ridicata. Ca dezavantaje, acest model de furtun exahustor este ceva mai scump si ceva mai putin flexibil (datorita peretelui gros), dar ramane flexibil si utilizabil intr-o gama foarte larga de aplicatii de exhaustare pentru abrazivitate mai ridicata.

Furtunul de exhaustor, functie de model, poate fi folosit pentru absorbtie si refulare de particule de lemn, rumegus, talas, granule, cereale, seminte, peleti, carton, hartie, polistiren, span, pilitura, gtranule de plastic, grau, porumb samd. Se gaseste intr-o gama larga de diametre diferite, iar lungimea standard a rolei este de 10..20 metri in functie de model. Produsul se vinde in mod uzual la metru liniar sau la rola.

Specificatii:

  • Material: Furtun din poliuretan, formula rezistenta la abraziune
  • Culoare: Transparent
  • Insertie: Spira metalica
  • Diametru: 40...400mm (la interior)
  • Lungime colac: Variabila, 10 - 15 - 20 metri in functie de model
Va stam la dispozitie cu informatii si oferte personalizate, sunati acum!
© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT