Furtun alimentar din cauciuc sau PVC

Oferim clientilor nostri furtun alimentar din cauciuc si furtun alimentar din PVC de cea mai buna calitate, import UE.

Produsul furtun alimentar comercializat de firma noastra se remarca prin gama larga de diametre si modele precum si calitati, fiind utilizabil in domenii si industrii din cele mai variate.

furtun alimentar cauciuc Dupa tipul constructiv, furtunul alimentar se clasifica in:

Furtun alimentar din cauciuc: Se remarca prin performanta deosebita, rezistenta mare in timp, rezistenta la actiunea factorilor exteriori si de mediu. In plus, furtunul din cauciuc poate fi folosit si iarna la exterior, ramanand flexibil chiar si la temperaturi cu multe grade sub zero.

Se poate folosi pentru aproape toate tipurile de alimente si lichide alimentare, precum si pentru alcool in diverse concentratii (sunati pentru info). Poate functiona pana la 80 grade Celsius (tipic), iar unele modele chiar mai mult. Este tipul de furtun folosit in mod special in industrie. Furtunul de cauciuc alimentar are norma FDA si este compatibil cu normele europene in vigoare.

furtun alimentar pvc Furtun alimentar din PVC: Se remarca prin gama tehnica variata (cu insertie, fara insertie, cu spira) si poate fi transparent sau nu, precum si prin pretul foarte accesibil. Varianta de furtun alimentar transparent prezinta avantajul ca se poate observa in interior lichidul care trece prin furtun. Un alt avantaj este ca este mai usor decat cel din cauciuc, si in functie de model poate fi uneori mai flexibil.

Un dezavantaj al furtunului din PVC este faptul ca nu este la fel de rezistent in timp, comparativ cu cel din cauciuc. In plus nu poate fi folosit iarna afara intrucat la temperaturi sub 0 grade Celsius se intareste si poate sa se fisureze. La nivelul superior al temperaturii, furtunul alimentar din PVC se poate folosi pana la 60 grade Celsius, indiferent de model, aceasta fiind rezistenta termica a materialului PVC.

furtun alimentar ptfe Furtun alimentar din PTFE: Este un tip de furtun care se prezinta ca un tub flexibil cu grosimea de 1mm, fara insertie. Se poate folosi la refulare de lichide alimentare de orice fel. Important, furtunul din PTFE este super rezistent la temperatura (de pana la -60°C ... +250°C, in functie de model) precum si la alcool concentrat, si la o gama foarte larga de substante chimice agresive. Din acest motiv, se preteaza in situatii in care alte tipuri de furtun nu rezista dpdv chimic. Atentie, rezistenta chimica depinde si de temperatura, prin urmare va rugam sa ne precizati ce lichide transportati si la ce temperatura.

In functie de lichidele transportate, furtunul alimentar poate fi folosit pentru:

  • Furtun alimentar de uz general
  • Furtun alimentar pentru lapte, iaurt, smanatana
  • Furtun alimentar pentru vin
  • Furtun alimentar pentru lichide alcoolice, bere, alcool in concentratie scazuta
  • Furtun alimentar pentru alcool concentrat, inclusiv furtunul din PTFE
  • Furtun alimentar pentru ulei alimentar
etc.

Oricare ar fi domeniul, avem modele de furtun alimentar potrivite pentru acesta. Va asteptam sa ne contactati pentru informatii, preturi, si comenzi cu livrare rapida.
© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT