Furtun absorbtie cauciuc, pvc sau poliuretan

Emsai ofera o gama foarte larga de modele de furtun absorbtie. Produsele pot fi realizate din tipuri diverse de material, in special cauciuc, pvc sau poliuretan, in functie de aplicatie si necesitati. Produsul furtun absorbtie este are peretele intarit cu spira de rezistenta, care confera furtunului rezistenta la aspiratie / vacuum. Furtunul de absorbtie poate fi ranforsat fie cu spirala metalica, fie cu spirala din pvc (material plastic), iar in cazul modelelor de furtun de absorbtie din cauciuc prezinta si un strat de insertie textila din tesatura de poliester de mare rezistenta, care mareste rezistenta la presiune a furtunului.

In general, furtunurile de absorbtie pot fi folosite si la refulare, respectiv la transportul lichidelor prin curgere sau prin impingere cu presiune pe furtun.

furtun absorbtie cauciuc Tipuri uzuale din portofoliu:

- Furtun absorbtie din cauciuc: Comercializam o gama extrem de larga de modele si diametre de furtun de cauciuc pentru absorbtie, un produs cu foarte multe calitati. Cauciucul prezinta o rezistenta foarte mare in timp, de fapt cea mai buna rezistenta in timp din toate tipurile constructive de furtun. Un alt avantaj special al furtunului de absorbtie din cauciuc este gama larga de temperaturi la care poate fi utilizat; cauciucul rezista iarna pana la -35 grade Celsius, si isi pastreaza flexibilitatea pe timp de inghet, in timp ce modelele din material termoplastic (pvc, poliuretan) nu pot fi folosite in conditii de ger.

In plus, furtunul de cauciuc pentru absorbtie exceleaza si la gama superioara de temperaturi, respectiv +80 grade Celsius (standard), +100 grade Celsius (cauciuc EPDM), dar rezistenta poate ajunge si la temperaturi de pana la 205 grade Celsius in cazul furtunului de cauciuc rezistent la abur. De remarcat insa ca pretul furtunului de cauciuc este ceva mai ridicat decat cel din PVC, dar compensat cu brio prin rezistenta foarte mare in timp si calitatile speciale de care da dovada, pretul fiind mai mic daca se ia in calcul si durata de utilizare. In functie de model, furtunul de absorbtie din cauciuc poate fi folosit pentru tot felul de lichide, precum apa, apa murdara, apa cu nisip sau pietris, lichide alimentare (vin, bere, lapte, iaurt, smantana); furtun de combustibil (benzina, motorina, petrol, ulei) sau pentru chimicale inclusiv unele foarte agresive (acizi, baze, diversi solventi). Pentru informatii suplimentare colegii nostri va stau oricand la dispozitie.

furtun absorbtie pvc - Furtun absorbtie din PVC: Un produs foarte popular, datorita pretului redus cat si a gamei foarte largi la care se preteaza. Este o varianta economica pentru multi dintre clientii nostri, si potrivit pentru un buget mai mic; in functie de aplicatie putand fi utilizat cu succes pentru transportul de lichide din cele mai variate, aer, praf cat si unele substante chimice de concentratie scazuta sau medie.

Furtunul de absorbtie din PVC poate fi transparent sau nu, si intotdeauna are o spira incorporata. Poate fi cu spira metalica (in cazul furtunului de PVC cu spira metalica incorporata) sau cu spira din PVC (in acest caz sunt atat modele semi-transparente cat si modele opace). Culorile pot fi diferite, de la transparent pana la cel verde (comun) sau cu spira alba (calitate alimentara - FDA), precum si gri sau albastru (modele speciale de furtun pentru vidanja).

Furtunul de absorbtie din PVC se poate utiliza atat pentru substante uscate (variantele cu perete gros prezinta suficienta rezistenta la abraziune in multe cazuri, precum si pentru o gama foarte larga de lichide, in special apa, apa murdara, apa cu dejectii (vidanjare), diverse substante chimice de concentratie scazuta sau medie, iar in variantele de furtun alimentar FDA se pot folosi pentru transportul lichidelor alimentare precum apa potabila, lapte, smantana, iaurt, vin, bere si alte lichide alimentare.

Avantajele specifice ale furtunului din pvc pentru absorbtie sunt pretul scazut cat si faptul ca sunt destul de usoare si pot fi manevrate cu usurinta din acest motiv. Ca dezavantaj, la temperaturi sub zero grade se intaresc si devin inutilizabile. La gama superioara de temperaturi, furtunul din PVC rezista in general la maxim 60 grade Celsius. Furtunul din PVC poate fi utilizat temporar si pentru combustibili, insa se deterioreaza rapid datorita contactului cu combustibilii (se intareste si isi schimba culoarea), deci este recomandat doar ca solutie de urgenta in astfel de situatii.

De remarcat ca spirala incorporata poate fi metalica (in cazul furtunului de PVC cu spira metalica tansparent) cat si cu spira din PVC pentru toate celelalte modele. Pentru faina, furtunul din PVC este prevazut cu o spirala speciala antistatica, de mare utilitate in prevenirea riscului de explozie, stiut fiind ca faina amestecata cu aer poate exploda. Aceasta spirala antistatica se conecteaza la pamant pentru scurgerea sarcinilor statice.

Se poate folosi pentru: Apa potabila, apa murdara, dejectii, vidanjare, precum si lichide alimentare precum vin, bere (modele speciale), sau lapte, iaurt, etc. Oferim furtun FDA din PVC pentru aproape toate aplicatiile posibile in zona produselor alimentare. Produsul se foloseste pe larg si la aplicatii domestice precum motopompe, udat in gradina, umplut sau golit piscina etc. furtun absorbtie poliuretan

- Furtun absorbtie din poliuretan: Un furtun rezistent la abraziune, transparent, perfect pentru exhaustare si evacuarea materialelor vrac de tip uscat.

Furtunul de absorbtie din poliuretan vine in 2 modele principale: Furtun tip PU-C (folosit la rumegus, exhaustare, talas, precum si alte materiale precum hartie, bucatele de carton, reciclabile usoare si alte astfel de materiale mai putin abrazive., De asemenea, avem si


© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT