Furtun temperaturi ridicate - Furtun de abur

furtun de aburi Comercializam furtun temperaturi ridicate, in special furtun de abur din cauciuc. Produsele noastre tip furtun abur din cauciuc sunt de cea mai buna calitate, importate din UE, produse in tari precum Italia, Germania, Austria, Polonia. Oferim un furtun din cauciuc pentru temperaturi ridicate, rezistent la caldura si abur, la uzura si la actiunea factorilor atmosferici.

Tipuri de furtun rezistent la temperatura:

Furtun abur = Furtun cauciuc pentru abur si apa calda, foarte rezistent la temperatura. Produsul vine intr-o gama larga de diametre si de temperaturi; uzual se incadreaza intre +100*C si 240*C in functie de model. Produsul prezinta insertie textila care ii confera rezistenta la presiune, si functie de model poate prezenta suplimentar si spirala metalica incorporata. furtun apa calda din cauciuc

Furtun de apa calda = Furtun din cauciuc rezistent la temperatura, pentru apa calda si apa rece. Poate fi folosit uzual pana la 100...120*C in functie de model. Furtunul de apa calda tip EPDM rezista uzual pana la 100*C dar sunt si modele cu temperaturi mai ridicate. De mentionat ca furtunul de apa din cauciuc pe care il comercializam poate fi folosit in general si pentru apa calda pana la 80*C.

furtun de aburi Furtun lichid de racire = Furtun lichid de racire din cauciuc, rezistent la temperatura si antigel. Se foloseste pentru lichid de racire, amestec de apa si antigel etc. Poate fi folosit pentru apa fierbinte si abur pana la 120*C.

Caracteristici tehnice furtun rezistent la temperatura (generale):

  • Material: Cauciuc de formula speciala, rezistent la temperatura
  • Insertie: Insertie textila din poliester foarte rezistent, confera rezistenta la presiune
  • Spira metalica: Modelele de absorbtie au si spirala metalica incorporata, care confera rezistenta la absorbtie
  • Presiune maxima: 6 bar, 10 bar, 20 bar (functie de model)
  • Temperatura maxima: 80*C (furtun apa clasic), 100*C (furtun de apa calda din cauciuc EPDM), 120*C, 140*C, 165*C, 205*C, 240*C (furtun de abur de diverse temperaturi maxime)
  • Diametre interioare: 8mm ... 63mm (furtun de abur), sau pana la 120mm (furtun apa calda; furtun de radiator)

Pentru informatii si comenzi, nu ezitati sa ne contactati chiar acum:


© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT