Furtun refulare cauciuc / Furtun refulare din PVC

furtun refulare alimentar Emsai Industrial comercializeaza furtun refulare cauciuc de cea mai buna calitate, import UE din tari precum Franta, Germania, Italia, Austria, Polonia.
De asemenea, oferim si o gama foarte larga de furtun refulare din pvc, transparent, cu insertie textila, cu spirala din pvc sau furtun cu spira metalica.

Modelele noastre de furtun refulare se preteaza la refulare (transport) de a, apa murdara, lichide diverse, lichide alimentare, petrol si combustibili, substante chimice, practic orice fel de lichid transportabil pe un furtun.

Dupa formula constructiva, avem:

furtun refulare cauciuc Furtun refulare din cauciuc = Furtun din cauciuc cu insertie textila, foarte rezistent la presiune si foarte flexibil. In functie de model se preteaza pentru refulare apa, pentru aer comprimat, refulare lichide alimentare (in varianta de calitate alimentara), pentru descarcare cisterna si rezervor de combustibil, pentru petrol si uleiuri, cat si pentru apa murdara sau substante chimice (furtun cauciuc refulare substante chimice). Se pastreaza flexibil chiar si iarna la exterior, si functioneaza intre -30 grade C ... + 80*C (nota, modelele pentru abur pot ajunge pana la 205 *C). Este foarte rezistent in timp, la uzura si la actiunea factorilor atmosefrici, putand fi folosit in practica timp de multi ani.

Furtun refulare din pvc = Furtun din PVC pentru refulare, multiple modele si gama larga de diametre. Furtunul de refulare din PVC furtun refulare pvc poate avea insertie textila (care ofera rezistenta la presiune) si este uzual transparent, astfel incat lichidul transportat se poate observa cu usurinta prin furtun. De asemenea, avem si furtun de refulare si absorbtie din pvc cu spira metalica, un furtun special foarte rezistent, de calitate alimentara. Pentru diametre mari si debite mari se poate folosi un furtun de refulare cu spira din pvc, care poate fi folosit si la absorbtie si se produce uzual la diametre interioare intre 16 mm pana la 150 mm. Furtunul din PVC are pret foarte avantajos si o gama extrem de larga de diametre disponibile.

Dupa lichidele transportate, furtunul de refulare poate fi:

Furtun refulare apa = Furtun pentru apa, apa rece, apa calda, apa murdara etc;

Furtun refulare combustibili = furtun refulare motorina, benzina, furtun petrol si uleiuri din cauciuc;

Furtun refulare alimentar = pentru refulare lichide alimentare, lapte, vin, smantana, iaurt, ulei de gatit s.a.m.d (sunt diferite modele in functie de lichidul transportat pe furtun);

Furtun refulare substante chimice = furtun acizi si baze, furtun pentru solventi si substante agresive chimic. In functie de tipul substantelor transportate, poate fi realizat din cauciuc, pvc sau PTFE rezistent la temperatura si substante chimice;

Furtun refulare materiale speciale, abrazive etc.

Avem un furtun potrivit pentru aproape orice aplicatie. Contactati-ne astazi pentru o oferta personalizata pentru necesitatile Dvs, va stam la dispozitie!© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT