Furtun motorina

furtun motorina refulare din cauciuc Oferim clientilor nostri o gama larga de furtun combustibil din cauciuc, in special furtun motorina din cauciuc, import UE. Furtunul din cauciuc pentru motorina se comercializeaza in doua variante constructive principale si este produs in tari europene precum Italia, Austria, Polonia etc., in functie de model.

Produsul furtun de motorina din cauciuc se remarca prin rezistenta deosebita la hidrocarburi aromatice (in special cele continute in motorina, care este mai agresiva chimic), precum si prin suplete, flexibilitate, rezistenta mare in timp si la actiunea mediului exterior, a factorilor atmosferici etc. Produsul este rezistent la ozon si radiatii UV, precum majoritatea furtunurilor de prima calitate din cauciuc.

Tipuri de furtun motorina din cauciuc:

Furtun motorina cu insertie textila, din cauciuc = Se foloseste la refulare motorina, benzina, ulei mineral, petrol, alti combustibili, la transvazare sau curgere libera sau transport cu presiune. Se poate folosi la transferul de motorina intre rezervoare, golire cisterna prin curgere libera, sau cu ajutorul unei pompe de motorina (transfer cu presiune). Furtunul este realizat din cauciuc de formulatie speciala, rezistent la motorina, si este prevazut cu o insertie textila de mare tenacitate, din poliester, care ii confera rezistenta la presiune. Acest tip de furtun nu poate fi folosit la absorbtie. Este foarte flexibil si rezistent in timp.

furtun absorbtie motorina din cauciuc Furtun motorina cu spira metalica si insertie textila, din cauciuc = Se foloseste atat la absorbtie cat si la refulare motorina, benzina, ulei mineral, petrol, alti combustibili. Furtunul este prevazut atat cu spira metalica incorporata, care ii confera rezistenta la absorbtie si vacuum, cat si cu insertie textila din fibre de poliester care ii confera mare rezistenta la presiune. Furtunul isi pastreaza forma rotunda prin constructie, datorita spirei metalice incorporate.

Caracteristici generale furtun motorina si combustibili:

  • Constructie: Perete din cauciuc de formulatie speciala, rezistenta la motorina, benzina, combustibili, petrol, ulei mineral etc
  • Insertie: Insertie textila; ajuta la crearea rezistentei la presiune
  • Spirala metalica (varianta furtun de absorbtie): Spira metalica incorporata pentru modelele de absorbtie motorina, ofera rezistenta la vacuum (aspiratie)
  • Presiune de lucru maxima: 6 bar, 10 bar, 20 bar (functie de model)
  • Temperatura maxima: tipic 80*C, dar difera in functie de model
  • Protectie antistatica: Fir metalic antistatic incorporat, sau perete conductor al furtunului. Firul antistatic se conecteaza la pamant pentru a conduce sarcinile electrostatice accidentale si a preveni descarcarile electrice care ar putea aprinde combustibilul. La furtunul cu perete conductor se monteaza colier iar colierul si stutul furtunului se conecteaza la pamant in acelasi scop.

Pentru informatii si comenzi, asteptam solicitarile Dvs si va stam la dispozitie:


© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT