Furtun Combustibil: Furtun absorbtie si refulare, furtun motorina, furtun benzina, furtun ulei

furtun combustibil benzina motorina ulei Firma Emsai Industrial livreaza din stoc si pe comanda o gama larga de modele de furtun combustibil, atat in varianta cu insertie textila pentru refulare combustibil (“furtun combustibil panzat”) cat si pentru aspiratie/ absorbtie combustibil - furtun combustibil cu spira metalica. Varianta de furtun absorbtie combustibil are atat insertie textila pentru rezistenta ridicata la presiune, cat si spira metalica pentru a sustine structura peretelui si capacitatea de aspiratie a furtunului.

Avem produse de prima calitate, din import UE, de la producatori de prima marime din tari precum Italia, Austria, Polonia etc.

Important de retinut, modelele pot fi diferite in functie de tipul de combustibil transportat. Marea majoritate a modelelor noastre de furtun de combustibil pot transporta benzina si uleiuri; in schimb, pentru motorina sunt necesare modele mai speciale care rezista la actiunea agresiva a hidrocarburilor aromatice din motorina asupra peretelui furtunului.

Presiunea standard de lucru pentru modelele noastre de furtun cauciuc combustibil este de 10 bari, in timp ce presiunea de spargere este la 30+ bari. Furtunul de combustibil din cauciuc este foarte rezistent la actiunea mediului inconjurator, a radiatiilor solare, si foarte rezistent la imbatranire. In plus, este flexibil si iarna la temperaturi foarte scazute de pana la -30*C. Vara poate fi folosit pana la temperaturi foarte ridicate, de pana la 60*C. Poate fi folosit atat la absorbtie cat si la transvazare/refulare, pentru alimentarea diverselor utilaje sau instalatii cu benzina sau ulei, pentru cisterne, etc. La cerere putem oferi si cuple de diverse tipuri.

Furtun combustibil transparent: Este un furtun diferit, special, furtun combustibil transparent din pvc, de formulatie speciala rezistenta la actiunea benzinei si a uleiurilor. Se foloseste pentru situatii in care se doreste transferul de combustibil sau ulei prin furtun in timp ce datorita transparentei furtunului se poate observa vizual curgerea lichidului prin interior.

Atentie, pentru absorbtie sau refulare motorina se folosesc tipuri separate de furtun motorina, modele de constructie diferita cu perete rezistent la actiunea hidrocarburilor din motorina, care este o substanta mai agresiva din punct de vedere chimic decat ceilalti combustibili.

Colegii nostri va stau la dispozitie cu informatii si sugestii privind modelele potrivite de furtun de combustibil (cu spira metalica, panzat, transparent, pentru benzina sau ulei) in functie de aplicatia Dvs. Avem si modele de furtun combustibil conductiv sau cu fir antistatic, potrivite pentru a preveni scanteile si aprinderea accidentala a combustibililor din aceasta cauza. Oricare ar fi aplicatia dvs de transport de combustibili, avem un furtun pentru Dvs.

Caracteristici tehnice furtun combustibil:

  • Material: Cauciuc NR, NR/CR (functie de model)
  • Insertie furtun refulare: Insertie textila din poliester
  • Insertie furtun absorbtie/refulare: Insertie textila si spira metalica incorporata
  • Presiune de lucru: 10 bar standard (poate diferi in functie de model)
  • Diametre: 6...100mm
  • Caracteristici antistatice: Perete conductor sau fir antistatic incorporat
  • Combustibili transportati: Benzina, petrol, ulei (standard); modele speciale pentru motorina sau biodiesel
  • Temperatura de functionare: -30*C ... +60*C (standard)© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT