Furtun alimentar din cauciuc sau PVC

Oferim clientilor nostri furtun alimentar din cauciuc si furtun alimentar din PVC de cea mai buna calitate, import UE.

Produsul furtun alimentar comercializat de firma noastra se remarca prin gama larga de diametre si modele precum si calitati, fiind utilizabil in domenii si industrii din cele mai variate.

furtun alimentar cauciuc Dupa tipul constructiv, furtunul alimentar se clasifica in:

Furtun alimentar din cauciuc: Se remarca prin performanta deosebita, rezistenta mare in timp, rezistenta la actiunea factorilor exteriori si de mediu. In plus, furtunul din cauciuc poate fi folosit si iarna la exterior, ramanand flexibil chiar si la temperaturi cu multe grade sub zero.

Se poate folosi pentru aproape toate tipurile de alimente si lichide alimentare, precum si pentru alcool in diverse concentratii (sunati pentru info). Poate functiona pana la 80 grade Celsius (tipic), iar unele modele chiar mai mult.

furtun alimentar pvc Furtun alimentar din PVC: Se remarca prin gama tehnica variata (cu insertie, fara insertie, cu spira) si poate fi transparent sau nu, precum si prin pretul foarte accesibil. Varianta de furtun alimentar transparent prezinta avantajul ca se poate observa in interior lichidul care trece prin furtun. Un alt avantaj este ca este mult mai usor decat cel din cauciuc si functie de model poate fi mai flexibil.

Un dezavantaj al furtunului din PVC este faptul ca nu este la fel de rezistent in timp, comparativ cu cel din cauciuc, si nu poate fi folosit iarna afara intrucat la temperaturi sub 0 grade Celsius se intareste si poate crapa. La nivelul superior al temperaturii, furtunul alimentar din PVC se poate folosi pana la 60 grade Celsius, indiferent de model.

furtun alimentar ptfe Furtun alimentar din PTFE: Este un tip de furtun care se prezinta ca un tub flexibil cu grosimea de 1mm, fara insertie. Se poate folosi la refulare de lichide alimentare de orice fel. Important, furtunul din PTFE este super rezistent la temperatura (-250*C - +250*C) precum si la alcool concentrat si la o gama foarte larga de substante chimice. Din acest motiv, se preteaza in situatii in care alte tipuri de furtun nu rezista dpdv chimic.

In functie de lichidele transportate, furtunul alimentar poate fi folosit pentru:

  • Furtun alimentar de uz general
  • Furtun alimentar pentru lapte, iaurt, smanatana
  • Furtun alimentar pentru vin
  • Furtun alimentar pentru lichide alcoolice, bere, alcool in concentratie scazuta
  • Furtun alimentar pentru alcool concentrat
  • Furtun alimentar pentru ulei alimentar
etc.

Oricare ar fi domeniul, avem modele de furtun alimentar potrivite pentru acesta. Va asteptam sa ne contactati pentru informatii, preturi, si comenzi cu livrare rapida.
© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT