Covor Cauciuc

Covor cauciuc SBR, NBR - Gama larga de covoare cauciuc - Placa Tehnica

covor cauciuc rola EMSAI ofera din stoc permanent, covor cauciuc de prima calitate - import UE, la pret excelent.

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de covoare cauciuc precum si placa de cauciuc cu suprafata lisa (plana) numita si placa tehnica din cauciuc, in varianta simpla sau cu insertie textila.

Comercializam diverse tipuri de cauciuc, respectiv:

  • Cauciuc SBR - Este tipul standard, cel mai folosit, rezistent la interior si exterior, la actiunea mediului si uzura
  • Cauciuc antiderapant SBR - Covor cu suprafata antiderapanta, poate fi cu buline, cu linii inguste sau late, sau cu rizuri (checkered)
  • Cauciuc NBR - Covor de cauciuc rezistent la uleiuri, este folosit in medii cu contact frecvent cu uleiurile minerale (exemplu: service, garaje, parc auto)
  • Cauciuc EPDM - Covor de cauciuc cu rezistenta imbunatatita la temperatura (100°C) - se foloseste in aplicatii care cer in special cauciuc EPDM
  • Cauciuc Siliconic - Covorul din cauciuc siliconic este rezistent la temperaturi ridicate si diverse chimicale; de culoare alb galbui (natur) sau rosu
  • ... alte formule speciale pe comanda.
Avem multiple modele de covor din cauciuc si grosimi/dimensiuni/latimi de placa tehnica din cauciuc. Maerialul este disponibil la latimi standard de 1.2 sau 1.4 metri, dar putem furniza si banda de cauciuc de latimi mai inguste de 1 metru, pe comanda.

Covorul de cauciuc vine sub forma de rola cu lungime standard de 10 m, sau eventual 5m in anumite cazuri. Pentru covorul de cauciuc antiderapant, suprafata poate fi aleasa intre mai multe tipuri, in functie de aplicatie si necesitati: Suprafata antiderapanta cu buline, antiderapanta cu rizuri (checker), covor antiderapant cu linii inguste sau cu linii late.

Produsul nostru este de foarte buna calitate, un material versatil si foarte rezistent in timp. In plus, avem stoc permanent si preturi excelente.

Covorul din cauciuc comercializat de firma noastra se poate folosi atat la interior cat si la exterior, intrucat este rezistent la intemperii, apa, radiatii solare inclusiv UV, conditii de mediu si abraziune. Poate fi folosit pentru protejarea suprafetelor sensibile in hale si spatii industriale sau de lucru, inclusiv prin plasarea de placi de cauciuc groase sub utilaje grele etc. Exista si multe alte aplicatii, pentru protectie suprafete in general, amortizoare si reducere impact, anti-vibratie etc. In functie de necesitatile de contact chimic la suprafata, puteti opta fie pentru covor cauciuc SBR (uz general), sau covor NBR (rezistent la uleiuri), covor siliconic (rezistent la temperatura si chimicale), covor EPDM samd.

Covorul de cauciuc lis (placa tehnica) poate fi cu insertie textila sau fara (simplu). Suplimentar, varianta SBR este disponibila si in versiune cu suprafata antiderapanta. Cel NBR se foloseste in medii cu contact permanent cu uleiurile, altfel pentru timp scurt poate fi folosit si SBR. Finalmente, covorul siliconic translucid este foarte rezistent la diverse substante chimice precum si la temperaturi ridicate.

Produsul se vinde la rola sau metru liniar din rola, dupa necesitatile clientilor.
© FurtunCauciuc.ro by Emsai. Toate drepturile rezervate.  |   Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT